Kurser - Slagelse - Korsør - Skælskør

Slagelse - Korsør - Skælskør

Viden i bevægelse

Fermentering af grøntsager

...

Traditionel surkål

Fermentering er en enkel og sund metode til konservering af grøntsager, som har eksisteret i tusindvis af år i alle kulturer.

På dette kursus skal vi lære at fermentere sæsonens råvare hvidkål. Vi snitter, ælter og og putter på sylteglas.

Du får samtidig information om selve fermenteringsprocessen og om hvilke forskellige gæringsprocesser der findes, eksempelvis vandkefir og mælkekefir. Du vil også få gode ideer til brug af fermenterede grøntsager i den daglige madlavning som et frisk pust og et sundt og smagsgivende tilbehør til al slags mad.

Alle udgifter til råvarer samt sylteglas indgår i kursusprisen.

 

Praktisk information

Råvarer samt sylteglas er inkluderet i kursusprisen. Hvis du har en ekstra god kniv, du gerne vil benytte, er du velkommen til at medbringe den - ellers er der knive m.m. til rådighed.

  • Nummer 182239 - Fermentering af grøntsager
  • Start 30.09.18 kl. 10:00-13:00
  • Underviser(e) Christina Reenberg Jensen
  • Adresse Antvorskov Skole, Sejerøvej 1, 4200 (kort)
    Skolekøkken
  • Lektioner 4,00
  • Priser
    Almen   DKK 250,00
    Pensionist   DKK 250,00
    Arbejdsledig   DKK 250,00
    Efterlønsmodtager   DKK 250,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
30.09.2018 10:00-13:00 Antvorskov Skole Christina Reenberg Jensen Kort

Underviser

Christina Reenberg Jensen